WAT?

February 14th, 2018

Humusatie is de METAMORFOSE van dode lichamen in gezonde en vruchtbare humus, een proces dat over 12 maanden gespreid is.

Dankzij dit 100% ecologische alternatief kan ons lichaam na de dood terugkeren naar de oppervlaktelagen van moeder Aarde, en op deze manier deelnemen aan de voortzetting van het leven op onze planeet zonder de levenden te vergiftigen en energie te verspillen.

Enkel daarvoor opgeleide en goedgekeurde specialisten zullen zich bezig houden met de humusatie van overledenen en dit gebeurt in een omheinde en veilige locatie namelijk het “Bos van de Metamorfose *”. Voor diegenen die zelf kiezen voor deze manier van “overleven na de dood”, moet alleen nog een wettelijk kader gecreëerd worden.

Dit is een Belgisch concept dat wordt ondersteund door de Stichting van Openbaar Nut * METAMORFOSE om te sterven … en weer leven te geven”
voor een C2C (Cradle to Cradle) na de dood.

Een comité van meer dan 25 composteringsdeskundigen garandeert de relevantie van dit innovatieve proces in termen van zowel volksgezondheid als milieubescherming.